Sofistica je:
Novosti - Dynamics NAV
Promotivna ponuda "Give me 5"

22.03.2012. - Predstavljamo vam promotivnu ponudu Sofistice i Microsofta "Give me 5" Razvijati svoje poslovanje s Microsoft Dynamics NAV-om sada je povoljnije i ...

Tražimo Microsoft Dynamics NAV developera (Navision developera) (m/f)

05.12.2011. - Tražimo Microsoft Dynamics NAV developera koji će se potruditi razumijeti poslovne potrebe naših klijenata te im biti na usluzi svojim znanjem, ali i ...

Tražimo Microsoft Dynamics NAV developera (Navision developera) (m/f)

28.11.2011. - Tražimo Microsoft Dynamics NAV developera koji će se potruditi razumijeti poslovne potrebe naših klijenata te im biti na usluzi svojim znanjem, ali i ...

arhiva novosti
Brošure:
 • Poslovanje po vašoj mjeri: Microsoft Dynamics NAV. Integrirano rješenje za upravljanje poslovanjem idealno za tvrtke u usponu.
  Preuzmite (PDF, 5.6 MB)
 • Dosegnite ciljeve: Microsoft Dynamics NAV 5.0. Pretvorite poslovne izazove u poslovni uspjeh pomoću inovativnog i poznatog rješenja koje vašim zaposlenicima omogućuje da postignu više.
  Preuzmite (PDF, 1.7 MB)
 • Članak iz časopisa Mreža: Vjekoslav Babić - Dinamična navigacija
  Preuzmite (PDF, 2.9 MB)
 • Prilagodljivo IT rješenje za vaše poslovanje: Kao tvrtka čiji uspjeh ovisi o dugoročnoj poslovnoj strategiji, ali i operativnoj učinkovitosti u izvođenju svakodnevnih aktivnosti, trebate poslovni sustav koji je sveobuhvatan, snažan i prilagodljiv.
  Preuzmite (PDF, 548 KB)
 • Članak iz Intercarsovog ExPress magazina: Izbor poslovnog sustava. Otkuda krenuti? Od pouzdanog dobavljača
  Preuzmite (PDF, 610 KB)

Microsoft Dynamics NAV (nekad Navision)

Kao tvrtka čiji uspjeh ovisi o dugoročnoj poslovnoj strategiji, ali i operativnoj učinkovitosti u izvođenju svakodnevnih aktivnosti, trebate poslovni sustav koji je sveobuhvatan, snažan i prilagodljiv. Trebate sustav koji će vam pomoći u upravljaju cjelokupnim poslovanjem vaše organizacije, od nabave do prodaje i brige o kupcima pa sve do financija i računovodstva.

Trebate sustav koji će vam pomoći usmjeriti poslovanje i povećati produktivnost. I više od svega, trebate sustav koji vam neće samo pomoći da rastete danas, već da nastavite rasti i u budućnosti.

Trebate rješenje kao što je Microsoft Dynamics NAV.

S obzirom na dugogodišnje iskustvo, mi u Sofistici znamo mnogo o vašem poslovanju i stoga znamo da će vam se svidjeti ono što Microsoft Dynamics NAV može učiniti za vas.

NAV poboljšava suradnju omogućujući vašem timu da radi brže i donosi odluke koje se temelje na vjerodostojnim i ažuriranim podacima, u realnom vremenu. S NAV-om i Sofisticom možete se suočiti s poslovnim izazovima današnjice i pretvoriti ih u svoje poslovne mogućnosti.

Dopustite Sofistici da vam pokaže kako iskoristiti tehnologiju kao komparativnu prednost. Procijenit ćemo vaše trenutno poslovno i tehnološko okruženje te pokazati kako vam Microsoft Dynamics NAV može pomoći u poslovanju.

Prednosti sustava Microsoft Dynamics NAV

Kontinuitet

 • stalni razvoj od strane Microsofta
 • više od 1.000.000 korisnika u svijetu (dostupno u 42 zemlje)
 • dostupnost novih verzija proizvoda koji prate razvoj ostalih proizvoda i tehnologija
 • razvijena mreža Microsoftovih partnera – investicija u sustav je uvijek zaštićena

Prilagodljivost

 • sustav kombinira benefite ‘out of the box rješenja (gotovih unaprijed definiranih rješenja) sa bogatim mogućnostima prilagodbe individualnim zahtjevima korisnika u dogovorenom opsegu i vremenskom roku

Integriranost

 • svi su podaci na jednome mjestu i lako su dostupni – podaci se unose jednom, a koriste mnogo puta što osigurava ažurnost podataka i smanjuje mogućnost greške pri unosu
 • povezivanje s ostalim Microsoftovim proizvodima (Microsoft Office, Microsoft Windows, Microsoft Server...)

Jednostavnost

 • poznato sučelje slično ostalim Microsoftovim programima
 • unos, obrada podataka i izvještavanje su potpuno individualizirani pa je stoga uporaba laka i jednostavna

Nekoliko modela korištenja

 • kupnja licenci - daje pravo na vremenski neograničeno korištenje
 • mogućnost mjesečnog najma licenci:
  • predvidljiva kontrola i planiranje mjesečnih troškova
  • mala početna investicija – usmjeravanje financijskih resursa u osnovnu djelatnost
  • jednostavno povećanje ili smanjenje broja korisnika

Microsoft Dynamics NAV
osigurava veću usredotočenost na vaše poslovanje!

Veća produktivnost

Automatizacijom vlastitih poslovnih procesa omogućite svojim zaposlenicima usredotočenost na osnovnu djelatnost i brže i jednostavnije izvođenje svakodnevnih aktivnosti.

Brzo i točno izvještavanje

Pristup ispravnim informacijama u odgovarajućem trenutku i u odgovarajućem obliku temelj je za donošenje poslovnih odluka.

Zadovoljni klijenti

Osigurajte transparentnu komunikaciju prema postojećim i potencijalnim klijentima jednostavnim uvidom u sve relevantne informacije o klijentu.

Rast vaše organizacije

Microsoft Dynamics NAV prilagođava se promjenama u vašoj organizaciji dok troškovi korištenja i vlasništva ostaju isti.