Sofistica je:
Novosti - Usluge
Vođenje nadzorne knjige - novosti

26.07.2013. - Prema zadnjim izmjenama Zakona o deviznom poslovanju (Nar. nov., br. 76/13.), rezidenti (osim banaka) su dužni voditi nadzornu knjigu o plaćanju i ...

Isplata plaće u gotovini

26.07.2013. - Od 5.7.2013. više nije moguće isplaćivati plaću u gotovini...

Oznake R-1 i R-2 na računu od 1.7.2013

26.07.2013. - Prema novome Pravilniku o PDV-u (Nar. nov., br. 79/2013), od 1.7.2013. više nije potrebno na računu navoditi oznaku R-1...

arhiva novosti

Web prezentacija, vizualni identitet, promotivni materijali – budite prepoznatljivi, ne prepuštajte uspjeh slučaju!

Kako je za uspješnost poslovanja osim osiguravanja optimalnog funkcioniranja posla od izuzetne važnosti osigurati i prisutnost i prepoznatljivost tvrtke na tržištu, Sofistica svojim klijentima i partnerima nudi i izradu modernih, funkcionalnih i po najsuvremenijim kriterijima estetski oblikovanih web prezentacija.

Bez obzira na to jeste li mala, srednja ili velika tvrtka, imate li već web stranicu koju biste željeli osvježiti ili modernizirati, povezati je s društvenim mrežama poput Facebooka i Twittera ili otvoriti web shop, ili pak nemate nikakva iskustva s webom, naši iskusni programeri i dizajneri naći će odgovarajuće rješenje za prezentaciju Vaše tvrtke na webu u skladu s Vašom djelatnošću i u okvirima Vašega budžeta.

Osim izrade web stranica, nudimo Vam i cjelovita i funkcionalna rješenja kreiranja vizualnog identiteta, logotipa, copywritinga i svih promotivnih materijala za elektronska izdanja i za tisak. Ne prepuštajte uspjeh slučaju, osigurajte da se za Vas čuje!

Sofistica osim za upravljanje poslovanjem, ima sofisticirana rješenja i za sve vrste promocije poslovanja.